EnglishУкраїнськаmRussian
Login/New
Closed topic

[Info] [Closed] Правила


Author Message
Written on: 08. 08. 2016 [16:26]
roman
Roman Savochenko
Moderator
Contributor
Developer
registered since: 12.12.2007
Posts: 3742
Цей розділ форуму призначено для коротких публікацій, заяв та обговорення впроваджень, виконаних на основі рішень OpenSCADA. Також тут можуть розташовуватися питання про проблеми впровадження та обговорення їх співтовариством проєкту.

Рекомендується заяви про впровадження також оформлювати у вигляді деталізованих статей у базі знань проєкту (http://oscada.org/wiki/Special:MyLanguage/Using) із перспективою подальшої публікації їх у розділі "Рішення" головного сайту проєкту (http://oscada.org/ua/golovna/rishennja).

Публікація рішень у базі знань та на головному сайті проєкту дозволить не тільки показати Вашу роботу, можливості OpenSCADA, але і допомогти наступним інтеграторам у оцінці можливості вирішення власних задач за допомогою OpenSCADA, а також підготуватися та акцентуватися на потенційних проблемах.

Будьте-же вдячні надаваним плодам розробників проєкту OpenSCADA, доклавши зусиль на оформлення виконаної Вами роботи із використанням OpenSCADA та тим самим допомагаючи самим собі за посередництвом можливості взаємного використання досвіду впровадження.

Learn, learn and learn better than work, work and work.


Only administrators can answer to this topic
8399